Rabu, 28 April 2010

Ole-ole eKad Demi Masa

Klik pic ekad di atas dan simpanlah sebagai ole-ole yang tidak seberapa dari aku ATAU kalau korang nak forward kat member-member lain kat alam mayapada nie suka ati koranglah... semoga kita semua dilindungi dan diberkati oleh Allah SWT sentiasa....

Tak tahu apa nak buat. Sambil jalan-jalan menyibuk kat chatbox blog kawan-kawan, maka terhasillah benda alah nie. Tak tahu ok ke tak. Design suka ati je nie. Kalau comel, forward link entri nie kat kawan-kawan lain. Kalau buruk pun forward gak. Aku nak KUTIP BONUS di akhirat kelak. Meh kita pakat KUTIP BONUS sama-sama. Hahahah.

Name: Demi Masa
Style: Still
Size: 500x400 pixels
Category: ecard
Fonts: suka ati
Medium: Adobe Photoshop CS 4
Color: suka ati
Concept: simple jer
Ideas: ikut suka ati aku :D
Price: free for all (ole-ole)

Nukilan Insani: Masa itu emas jadi janganlah kita mempersiakannya sesuka hati kita. Masa yang berlalu pada hari ini tidak akan sama dengan masa yang berlalu semalam kerana ianya silih berganti. Semalam kita di sini, esok kita mungkin di sana, lusa dan tulat belum tentu lagi tempat kita di mana.

3 ulasan:

Nisaeciz berkata...

tersangat unikkk! mau laaa!!



nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Pendapat korang tentang background baru

Lepat Pisang berkata...

Cute n menariklah kad ni..he..he..nak kena grab gak ni..

Nukilan Insani berkata...

haaa amik-amik... nak perisa apa sumer ada... coklat, lemon, vanila, kurma, madu, oren... heheheh :)